(+36) 83 540 235 info@dentsana.hu

Dentsana Team

Dentsana Fogászat Hévíz

Orvosaink már az első találkozás alkalmával igyekeznek a közvetlen páciens-orvos viszony kialakítására, hogy ezzel is csökkentsék a fogászati beavatkozástól esetleg fennálló félelmet. A vizsgálat alapján részletes felvilágosítást adnak, és Önnel együtt  megbeszélve alakítják ki a kezelés menetét. Különös odafigyeléssel és empátiával kezelik Önt, számukra fontos, hogy Ön az elképzeléseinek megfelelő kezelést kapja és mosolyogva távozzon rendelőnkből.

További információkat orvosainkról itt talál.

A Dentsana Fogászati Klinikát a tulajdonosok azért alapították, hogy pácienseink a legjobb kezelést kapják a legrövidebb idő alatt. Hitvallásuk, hogy megismertessék a lakosságot a XXI. századi fogászati kezelésekkel és azokat elérhetővé is tegyék számukra.

Asszisztenseink továbbképzése nagyon fontos számunkra, hogy szaktudásuk minél magasabb színvonalú legyen és ezzel is a pácienseink legmagasabb szintű ellátását biztosítsuk.

Csapatunk tagjai legfőbb feladatuknak tartják, hogy a klinikánkra érkezők családias, közvetlen környezetben, a lehető legkellemesebben érezzék magukat a kezelés ideje alatt. Számunkra a legfontosabb az elégedett, mosolygós páciens!

GermanRussiaEnglishHungary