(+36) 83 540 235 info@dentsana.hu

Egészségpénztárak

Fogászatunk egészségpénztári fizetési lehetőséget biztosít minden kedves páciensünk számára ezzel is megkönnyítve már meglévő szándékukat fogaik épségének megőrzésére.

Nagyobb, költségesebb beavatkozások esetén a Medicina egészségpénztár és az Unicredit Bank együttműködésének köszönhetően is talál megoldást arra, hogy mosolya tökéletes maradjon.

Nincs más dolga, csak nyitni egy Egészség számlacsomagot, és szükség szerint egészségügyi kölcsönt is igényelhet, melynek összegét megkapja a Medicana egészségpénztári számlájára.

A kölcsön igénylése egyszerű:

  • nem szükséges ingatlanfedezet
  • az igénylési dokumentumok hiánytalan benyújtása és pozitív hitelbírálat után néhány munkanapon belül megkapja az igényelt összeget Medicina egészségpénztári számlájára
  • az Egészség kölcsön összege egyéni befizetésnek minősül, tehát az érvényben lévő adójogszabályoknak megfelelően 20%-os adókedvezményt vehet igénybe a kölcsön összege után

Egészségpénztári befizetései terhére szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de az Ön egészségpénztára nem szerződött partnerünk, kérjük, jelezze felénk, hogy minél előbb szerződést köthessünk az Ön egészségpénztárával is.

Szerződött partnereink:

medicinaallianz

 

 

Bővebb tájékoztatásért hívjon minket bizalommal!

Tel: +36 83 540 235;  +36 30 464 9143

 * kötelező mező
Adatkezelési tájékoztató megtekintése.

 

GermanRussiaEnglishHungary