(+36) 83 540 235 info@dentsana.hu

Felelősségek korlátozása

1. Online tartalmak

A Dentsana Fogászati Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon található információk teljességéért, időszerűségéért, pontosságáért vagy minőségéért.

A megjelenített ajánlatok nem kötelező érvényűek. A Dentsana Fogászati Kft. fenntartja a jogot, hogy az egyes oldalakat, azok részeit, vagy akár a teljes tartalmat megváltoztassa, kiegészítse vagy véglegesen törölje. Ezeket a lépéseket minden előzetes értesítés nélkül megteheti.

2. Hivatkozások és linkek

A Dentsana Fogászati Kft. nem tehető felelőssé más oldalakra mutató közvetett vagy közvetlen linkekért. A Dentsana Fogászati Kft. határozottan kijelenti, hogy a linkek elhelyezésének időpontjában a belinkelt oldalakon semmilyen illegális tartalom nem volt azonosítható. A hivatkozott oldalak jelenlegi és jövőbeli kialakítására, tartalmára és szerzőire a Dentsana Fogászati Kft.-nek semmilyen befolyása nincs. A belinkelt oldalak szolgáltatója felelős a hibás, hiányos vagy illegális tartalmakért, és azok használatából vagy nemhasználatából eredően okozott károkért. Ezen okokból eredően a Dentsana Fogászati Kft. elhatárolja magát minden linkelt oldaltól.

3. Szerzői jogok és védjegyek

A Dentsana Fogászati Kft. minden tőle telhetőt megtesz, hogy tiszteletben tartson minden általa felhasznált grafikára, képre és egyéb multimédiai tartalomra vonatkozó szerzői jogot, vagy hogy szabad felhasználási licensszel rendelkező termékeket használjon.

Határozottan tilos a Dentsana Fogászati Kft. írásos hozzájárulása nélkül bármilyen tartalmát és/vagy képeit, valamint multimédiás adatait felhasználni vagy harmadik félnek továbbadni.

4. Adatvédelem

A honlapon megadott adatokat, úgymint e-mail címeket, neveket, címeket és telefonszámokat nem kötelező megadni, és kizárólag a Dentsana Fogászati Kft. által kerülnek felhasználásra. Az impresszumban megadott adatokat, úgymint a postai címet, harmadik félnek dokumentumok és/vagy reklámok küldésére használni tilos, kivéve, ha ezt a Dentsana Fogászati Kft. kifejezetten kérte.

A Dentsana Fogászati Kft. fenntartja magának a jogot, hogy az úgynevezett spam e-mailek vagy hasonló nemkívánatos reklámok küldői ellen jogi lépéseket tegyen.

5. Általános

Amennyiben ezen Felelősségkorlátozások egy vagy több pontja érvénytelenné válna, az nem vonatkozik a teljes Felelősségkorlátozások érvényességére, és ennek értelmében módosításra kerül. A Felelősségek korlátozása weboldalunk részét képezik.

GermanRussiaEnglishHungary