Alpha Bio implantátumok

Segítség, elvesztettem a fogaimat!

Igényes, végleges megoldást szeretne a foghiányára? Nem kedveli a kivehető protézist? Szeretné, ha úgy néznének ki a fogai, mint az eredetiek?

Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád! – tartja a régi mondás. Képzelje el, hogy ezentúl bátran nevethet a barátaival, családjával, mert újra egészséges a fogazata. Nem kell félnie többé a beszéd vagy nevetés közben kivillanó sötét foltok, a foghiány látványától. Igényes, ápolt kinézete miatt irigykedő tekintetekkel találkozik mindenhol, ahol megfordul.

Mivel nincs foghiánya, az állkapocsban lévő fogak egymást a helyükön tartva még sokáig megtartják funkciójukat, nem lazulnak ki, ezért nem kell félni újabb fogak elvesztésétől.

Ne halogassa a kezelést, pótolja hiányzó fogait, mielőtt túl késő lesz. Kérje ingyenes, személyre szabott árajánlatunkat és a kezelési tervet.

Tudja-e, hogy a foghiány hatására – akár egyetlen hiányzó fog esetén is – mi történik a fogazattal? Felborul a száj erő-egyensúly rendszere, így a többi fog is kilazulhat és elveszítheti őket. A hiányzó fogak helyén a csont sorvadni kezd, így később nehezebb lesz a fogászati implantáció, vagy akár lehetetlenné is válhat. Ne habozzon, kérje ajánlatunkat és a kezelési tervet!

Visszahívást kérek
+
Visszahívást kérek!