Gyakran ismételt kérdések

Gyakori kérdések klinikánkkal és kezeléseinkkel kapcsolatban

1. Mennyire jók a magyar fogorvosok?

Orvosainkat évekig képzik, EU szakvizsgával rendelkeznek. Nagyon jók a szakmájukban, tökéletesen megértik a betegek félelmeit és odafigyelnek a páciens igényeire is. Fogorvosaink rendszeresen kezelnek külföldi pácienseket, ezért odafigyelünk arra, hogy csak a legképzettebbeket foglalkoztassuk, hogy tovább öregbítsük a magyar fogorvoslás nemzetközi hírnevét.

2. Beszélnek a fogorvosok idegen nyelvet?

Munkatársaink problémamentesen kommunikálnak a következő idegen nyelveken: németül, franciául, angolul, oroszul és olaszul.

3. Fájni fog a kezelés?

Fogorvosaink a kezeléseket tökéletesen fájdalommentesen végzik, maximálisan odafigyelve betegeink egyéni érzékenységére is.

4. Mi a teendő abban az esetben, ha véralvadásgátlót szedek?

Keresse fel otthoni kezelőorvosát, aki szakszerűen leállítja a véralvadásgátló gyógyszer adagolását. Önhatalmúlag az adagoláson változtatni szigorúan tilos!!! Az alapbetegségtől függően lehet a gyógyszer szedését abbahagyni a kezelés előtt három nappal, vagy áttérni a szakorvos ellenőrzése mellett injekciós véralvadásgátlásra.
Más esetben a vérzéssel járó kezelések esetén problémák jelentkezhetnek. A gyógyszer szedésének rendszeréről kérjük hozza magával kezelőorvosa igazolását. Számunkra nagyon fontos az Ön biztonsága, véralvadási problémával együtt járó betegségek esetén az igazolás nélkül nem kezdjük el a fogászati kezelést.

5. Mennyire modernek a praxis berendezései?

A legmodernebb berendezéseket használjuk, kizárólag szövetbarát anyagokkal dolgozunk. Minden berendezésünk a nyugat-európai szabványnak és a minőségi elvárásoknak megfelelő.

7. Lehetséges egyáltalán egy komolyabb beavatkozás lebonyolítása egy nyaralásnyi idő alatt?

A jó tervezésnek és a fogtechnikai laborral való szoros együttműködésnek köszönhetően szinte bármilyen beavatkozást képesek vagyunk lebonyolítani igen rövid idő alatt. Az esetleges utókezelésekre és az igény szerinti kontrollvizsgálatokra természetesen van lehetőség az üdülés után is.

8. Mit tegyek a fogászati kezelés előtt?

Látogassa meg otthoni fogorvosát. Ha otthoni kezelési ajánlatát ár nélkül átküldi nekünk, néhány napon belül megküldjük árajánlatunkat. Szívesen vesszük, ha kezelése előtt elküldi otthon készült röntgenfelvételét. A kezelés időtartamát csökkentheti, ha az előmunkálatokat még otthon elvégezteti.

9. Hova fordulhatok, ha hazautazás után problémák merülnek fel?

Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, telefonos konzultáció után időpontot biztosítunk Önnek singeni partnerklinikánkon, vagy megszervezzük utazását Hévízre.

10. Hogyan jutok el Önökhöz?

Repülővel, busszal, csoportosan vagy egyénileg. Utazásra és szállásra az alábbi címeken kaphat ajánlatokat:
www.erdburg.hu

A leggyakoribb kérdések fogászati protézisről videók

1. A Dentsana protézis specialistája

2. Természetes hatású fogsor?

3. Tényleg kell a fogsorragasztó?

4. Nincs nap fog nélkül, protézis készítése foghúzás után?

5. Foghiány hátrányai és veszélyei

6. Üde lehelet protézissel?

7. Hogy a fogsor ne repüljön

8. Mi a strapabíró fogsor titka?

9. Miért fontos a fogak pótlása

10. A protézis korosztály független

Visszahívást kérek
+
Visszahívást kérek!