Fogászati kezelések Siófok

Implantátumok

Segítség, elvesztettem a fogaimat!

Igényes, végleges megoldást szeretne a foghiányára? Nem kedveli a kivehető protézist? Szeretné, ha úgy néznének ki a fogai, mint az eredetiek?

Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád! – tartja a régi mondás. Képzelje el, hogy ezentúl bátran nevethet a barátaival, családjával, mert újra egészséges a fogazata. Nem kell félnie többé a beszéd vagy nevetés közben kivillanó sötét foltok, a foghiány látványától. Igényes, ápolt kinézete miatt irigykedő tekintetekkel találkozik mindenhol, ahol megfordul.

Mivel nincs foghiánya, az állkapocsban lévő fogak egymást a helyükön tartva még sokáig megtartják funkciójukat, nem lazulnak ki, ezért nem kell félni újabb fogak elvesztésétől.

Ne halogassa a kezelést, pótolja hiányzó fogait, mielőtt túl késő lesz. Kérje ingyenes, személyre szabott árajánlatunkat és a kezelési tervet.

Tudja-e, hogy a foghiány hatására – akár egyetlen hiányzó fog esetén is – mi történik a fogazattal? Felborul a száj erő-egyensúly rendszere, így a többi fog is kilazulhat és elveszítheti őket. A hiányzó fogak helyén a csont sorvadni kezd, így később nehezebb lesz a fogászati implantáció, vagy akár lehetetlenné is válhat. Ne habozzon, kérje ajánlatunkat és a kezelési tervet!

Straumann implantátumok

Önöknek sem mindegy milyen implantátum kerül beültetésre. Hogyan tudják eldönteni, melyik a legjobb az Önök számára? Sok fajta fogászati implantátum van, így igényeik szerint választhatnak.

Mi a világ egyik legjobb implantátumát ajánljuk melyet a svájci Straumann cég gyártott és az elmúlt 30 évben Nyugat-Európában bizonyította minőségét.

Milyen a prémium kategória?

1. Életfogytig garancia – amennyiben bármi történne az implantátummal a Straumann cég visszafizeti az árát.

2. az implantátumra helyezett koronák teljesen olyanok mint a valódi fogak. Olyan szépek és pontosak, mint egy svájci óra.

3. gyorsabb gyógyulás -az SLAktív implantátum gyógyulási ideje mindössze 3-4 hét, és máris rákerülhetnek a terhelhető fogpótlások.

Kivehető fogpótlás

Igazi sokként hat, amikor a fogorvos azt mondja, hogy nincs más megoldás a hiányzó fogak pótlására csak a protézis.
Még tragikusabb ha teljes műfogsorra van szükség. Mindenki azt gondolja, hogy protézise csak az öregeknek van.

Tévednek. Sok 40 év feletti ember él műfogsorral, ennek különböző okai lehetnek, mint a rossz fogápolás, balesetek, fogíny betegségek, gyulladások, fogínyvérzés…

Egészségügyi vagy anyagi okok miatt egyre többen döntenek a protézis mellett. A legfontosabb, hogy ezzel megőrizzék vagy emeljék életminőségüket, azaz tökéletes protézis kell.

Még a kivehető műfogsornak is úgy kell funkcionálnia mint a saját fogaknak. Nem csak jól kell kinéznie, de a rágó és beszédképességnek is helyre kell vele állnia.

Egy tökéletes és jól illeszkedő műfogsor nem engedi az ajkakat és az arcot beesni, hanem visszaadja a tökéletes megjelenést.
A műfogsor nem olyan rossz megoldás, mint amilyennek első hallásra tűnik, de ebben az esetben is a legjobb minőségűt érdemes választani.
Egy hetes pihenése alatt elkészül fogsora és ragyogó mosollyal távozhat Hévízről.

Rögzített fogpótlás

A fotókon nem mer mosolyogni, mert hiányos a fogsora?

Mit szólna hozzá, ha ezt egy pillanat alatt megváltoztatnánk?

Képzelje el, hogy egy hét múlva ragyogó mosolya és szép fogai ámulatba ejtik barátait.

Kösse össze a fogászati kezelést egy kellemes hévízi pihenéssel, és teljesen megújulva fog távozni. Amennyiben szeretne előre kapni egy ingyenes, személyre szabott árajánlatot és kezelési tervet, küldje el nekünk panoráma röntgenjét és egy munkanapon belül válaszolunk.

Dentálhigiénia

Fogai szépek és egészségesek, mégis gyulladt a fogínye? Tudja mi lehet ennek az oka?

fogkő, ami a fogak belső oldalán képződik és idővel a fogíny alá is lerakódik. Még a leggondosabb szájhigiénia mellet is kialakulhat. A fogkő sok probléma okozója lehet, mint a rossz lehelet, fogínygyulladás és legrosszabb esetben a fog elvesztéséhez vezethet.

Hogyan kerülje el az előbb említett problémákat?

Rendszeres fogászati kezeléssel, ahol szakszerűen eltávolítják a fogkövet.
A fogorvosok azt javasolják, hogy évente legalább egyszer vegyen részt esztétikai fogászati kezelésen,
ami teljesen fájdalommentes. A fogakról ultrahanggal eltávolítják a fogkövet és ezt követően polírozással teszik még ragyogóbbá. Évente csak egy órát kell rászánni, hogy fogai hosszútávon egészségesek maradjanak.

Plazmalámpás fogfehérítés

Fehér fogak egy óra alatt?

Intsen búcsút az elszíneződött fogainak, legyen Önnek is olyan mosolya, mint a hollywoodi sztároknak!

Mindenkinek vannak olyan szenvedélyei amiről nem is gondolná, hogy elszínezheti a fogakat. Ilyenek a kávé, tea, dohányzás és a vörösbor is.

Az ételek között is akad néhány ami sárgásabb fogszínt eredményezhet, ilyen a cékla, sárgarépa, paradicsom, nem is beszélve a pirospaprikás ételekről.
A mai világban a szép, fehér fogak mindenkinek fontosak, mert ezek is magabiztosságot és egészséges megjelenést sugallnak.Csodálatos érzés amikor önfeledten tud mosolyogni és nem kell az elszíneződött fogai miatt aggódnia.

A plazmalámpás fogfehérítés egy óra alatt akár 6-8 árnyalattal fehérebbé teszi a fogakat. A fehérítés előtt teljes dentálhigiéniai kezelést végzünk, eltávolítjuk a fogkövet így fogai még fényesebben ragyognak majd. A kezelés teljesen fájdalommentes a fogakat kétszer 20 percig világítjuk meg plazmalámpával, és az eredmény több évig megmarad.

Ez a kezelés megoldást jelent azok számára, akik

– fogelszíneződést okozó szokásokkal rendelkeznek,
– munkaköre tökéletes megjelenést igényel,
– törődnek fogaik egészségével,
– hosszútávú megoldást keresnek
– időhiányban szenvednek

Ne várjon tovább! Adjon esélyt, hogy ragyogóvá varázsoljuk mosolyát.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Már előre kiveri a víz a fogorvosi kezelés gondolatától, vagy fájdalmas emlékei vannak az eddigi fogászati beavatkozásokról?
Ön is sokat tépelődik, mielőtt rászánja magát arra, hogy elmenjen a fogorvoshoz?
Nem lesz több keserű tapasztalata, mert az éber szedáció megoldást jelent erre a problémára.

Mit jelent az éber szedáció?

A beavatkozás közben tud kommunikálni, alapreflexei is működnek, de ébredés után nem fog emlékezni semmire, úgy fogja megélni a fogászati kezelést, mintha átaludta volna az egészet.

Mivel ez nem mély altatás, így ébredés után nem érez majd hányingert, szédülést, fejfájást, szövődménymentesen gyógyul meg.

Fontos információk a fájdalommentes fogászatról:

A beavatkozás előtt altatóorvos méri fel az Ön egészségi állapotát, tájékozódik korábbi betegségeiről, gyógyszerszedéséről, és részletesen tájékoztatja a kezelés várható menetéről, válaszol az Ön minden kérdésére, majd aláírják a beleegyező nyilatkozatot. A beavatkozás alatt a páciensnek folyamatosan egy bódító keveréket juttatunk, ez a keverék és a helyi érzéstelenítők együttesen biztosítják a fájdalommentességet.
A beavatkozás során az aneszteziológus végig figyeli az Ön szívműködését, pulzusát, vérnyomását, véroxigén szintjét, míg a fogorvos és az asszisztens a fogászati kezelésre koncentrál.

A műtét előtti egyéb követelmények:

Éhgyomrúság: normális gyomor-bél működés esetén a könnyebb szilárd tápláléktól a szedálást megelőző 5 órán keresztül, folyadékoktól (tea, víz) a megelőző 2 órán keresztül tartózkodnia kell.
(Az altatóorvos esetleges gyomorürülési korlátozottság vagy egyéb szempontok alapján ennél hosszabb éhgyomri periódust is elrendelhet.) Húgyhólyag kiürítése a kezelés előtt ajánlott.

Minden esetben kérje orvosa tájékoztatását, hogy a műtét után mikor ehet, ihat. A tőlük kapott utasítást a saját érdekében szigorúan tartsa be!

A szedálás és a fogászati kezelés után is egyénre szabott ideig megfigyeljük Önt. A szedálást követően nem javasolt a gépkocsi vezetése, így kérjük, hogy lehetőleg kísérővel hagyja el a Dentsana fogászati központot és a beavatkozás után pihenjen otthonában.

Nem szükségszerű, de előfordulhatnak mellékhatások:

Esetlegesen enyhe zsibbadás érzés lehet a beavatkozás során. Az éber szedálás oldja a gátlásokat, így a vidámabb alaptermészetű páciensek gyakran nevetnek.

Okok, amelyek kizárhatják az éber szedáció lehetőségét:

Az éber szedálást várandós pácienseken és gyermekeken nem végezzük.
Akut vagy krónikus betegség esetén az altatóorvos dönt a szedálhatóság kérdésében.
Beállított magas vérnyomású, jó egészségi állapotú páciensek éber szedálásra minden további nélkül alkalmasak.

A fogászati kezelésektől többé nem kell, hogy előre hidegrázása legyen!

Esztétikus tömések

Vörös Ákos, redphoto.hu +36 30 224 8330

Fogszuvasodása van?

Vagy szeretné kicseréltetni régi amalgám fogtöméseit?

A kompozit tömőanyag színe fehér, ezért a betömött fog ugyan úgy néz ki mint az ép fogak. Senki sem tudja megmondani melyik foga van tömve.

A fehér tömőanyag fémmentes és antiallergén, így alkalmas minden ember számára.

Régebben a fogorvosok amalgámmal tömték be a szuvas fogakat, mert olcsó és könnyen megmunkálható volt. Mindazonáltal a tömések nem mindig fedték be a szuvas részt teljesen, így előfordulhat, hogy a tömőanyag és a fog között megtelepedtek a baktériumok és fogágybetegséget okozhattak.

Régi amalgám töméseket ajánlatos kicseréltetni, nem csak az előbb felsorolt okok miatt, hanem azért is, mert a fémmentes tömések sokkal esztétikusabbak.

Kompozit Inlay

Az inlay olyan speciális fogtömés, amely számára a fogorvos alakítja ki az üreget, amelyről aztán lenyomatot készít, és ezen lenyomat alapján fogtechnikai laborban fogtechnikus készíti el az így teljesen egyénre szabott inlay-t vagy betétet, amit a fogorvos ragaszt majd be a fogüregbe.

Az ilyen tömés jól illeszkedik, kellően stabil, és élettartama többszöröse a hagyományos tömésének. Ez a tömés kiválóan alkalmazható ha a fog szuvasodása nagy kiterjedésű vagy a fog letört. Ezzel a laboratóriumban elkészített szilárd tömésfajtával kiválóan pótolható a hiányzó fogszövet, helyreállítható a rágóképesség nagy, kiterjedt foghiány esetén is, vagy amikor a szuvasodás veszélyezteti a szomszédos fogakat is.

A tömés anyaga esztétikus kompozit, vagyis porcelánszemcsékkel kevert, és így megerősített műgyanta, amely nem tartalmaz allergén anyagokat. Színét úgy keverik ki, hogy leginkább hasonlítson a páciens eredeti fogszínéhez.

Visszahívást kérek
+
Visszahívást kérek!